Det produkt jeg vil anbefale, når I skal udenfor at gå en tur, er et overtræks-cover fra anerkendte Didymos (100% økologisk uld). Det er supernemt at påføre og kræver ingen øvelse. Coveret tages blot på, hvorefter du tager din egen jakke ud over.

Der findes utallige lækre og smarte bære-jakker på markedet – men problemet er bare, at de er så f…… dyre! 😉

Her ser I mig med det cover, som har skabt stor glæde for mig, far og mine piger, når vi har været på tur i det fri. Billedet er taget ved fantastiske Svendborg Sund her på Fyn.

IMG_1250

Coveret har efter min vurdering 5 særlige egenskaber, som jeg gerne vil fremhæve. Jeg håber, at det vil give dig en forståelse for, hvorfor jeg er fan.

  1. Coveret er lavet af uld

Det betyder, at den varme der afgives fra dig og dit barn forbliver i stoffet. Uld har den egenskab, at det holder på varmen. Til sammenligning holder uld 40% bedre på varme end eksempelvis et bomuld-cover, som kun kan holde på 7% af varmen. Dit barn ligger derved op af dig og omsluttes af et lækkeret uldcover, som holder på varmen. Coveret er samtidigt i stand til at absorbere den fugt, der opstår mellem jer, så der ikke dannes fugtigt klima i jeres ”lille hule”.

I et BOMULD-cover spindes bomuldtråden helt tæt sammen. Almindelige overtræks-cover (af ren bomuld) er imprægneret ved hjælp af kemi for at kunne holde regn ude. I et ULDCOVER er uldens mikrofibre krøllet fra naturens side, og der sidder små modhagere langs fiberne. Dette giver større afstand og dermed plads til f.eks. regn, som kan optages uden at det trænger igennem og gør barnet vådt. Derfor er uld virkelig god i alt slags vejr.

Når vi skal ud, putter jeg en hue på Alberte. Jeg slynger hende og sætter coveret på. Nemt og ligetil.

Når vi kommer hjem igen tager jeg blot coveret af og lægger hende ind i vores seng, hvis hun har brug for en dejlig lur.. Altså ingen stor ulddragt eller flyverdragt, der først skal tages af.

Når vi slynger udenfor er vi stadig i tæt kontakt med hinanden, hvilket de små bare elsker! Hun ligger tæt på hjertet uden flyverdragt og jeg får lov at afgive en masse varme til hende.

  1. Nem at bruge (også) for far

Da vi begge slynger vores børn, var det vigtigt for mig, at vi ikke pludselig skulle investere i to bære-jakker. Coveret er super hurtig at tage af og på. Både min mand og jeg kan bruge den, ved en let justering.

  1. Økologisk uld

God for min samvittighed. Intet kemi, grøn krama og så er den tilmed bæredygtig for miljøet. Alle er vigtige parametre for mig og de produkter, jeg forhandler.

  1. Varme hænder og hætte

Jeg kan varme mine hænder på turen i lommen, som sidder under numsen på coveret. Det er en mindre detalje, men det er faktisk super lækkert at putte dem der på de lidt kølige dage.

Coveret har også en hætte, som jeg (naturligvis) bruger til at holde Alberte varm. Men jeg bruger den også til at skærme hende for input, når målet er, at hun skal sove.

  1. Bruges også på autostol

Coveret passer perfekt på autostolen, når vi er på farten som erstatning for et uldtæppe.

Klik på billederne og se de lækre detaljer.

didymos_logo-2 kopi


IMG_0926

Lommer i siden

IMG_0924

Set fra profilen