logo1

 

 

De fleste strækvikler på markedet er lavet af 100% bomuld. Men “Je Porte Mon Bebe Original” er anderledes og består af 95% bomuld og 5% Elastan. De 5% Elastan tilfører viklen kæmpe fordele, nemlig elasticitet – mere om det lige om lidt.

Hvad gør Je Porte Mon Bebe Original så god?

Jeg startede selv med at bruge en strækvikle af 100% bomuld (lavet af Jersey-stof). Men det gav bare anledning til stor så stor frustration! Af den simple grund, at den ikke hver gang kunne blive stram nok. Særligt ved Albertes hoved var det svært at få den stram nok, og hendes hoved lå derfor ikke tæt nok op af min krop. Det betød, at jeg ofte selv måtte støtte med mine hænder på hendes hoved, når jeg gik med hende. Strækviklen var eneste måde, jeg kunne få Alberte til at falde til ro på. Derfor blev min første strækvikle (af 100% bomuld) smidt langt væk, da den ikke kunne opfylde mine ønsker om perfekt støtte for Alberte…. Og det var så herefter, at “Je Porte Mon Bebe Original” tog både mig og Alberte med storm. Det som gjorde udslaget var de 5% Elastan, som stoffet indeholder.

Her er 5 egenskaber, jeg vil fremhæve ved Je Porte Mon Bebe Original:

  1. Der er garanti for perfekt binding hver gang og stramningen ligger jævnt over hele barnets krop.
  2. Alberte begyndte at “knurre” i  Je Porte Mon Bebe Original. Jeg tror simpelthen, at det at stoffet gav sig i flere retninger mindede hende om fornemmelsen fra graviditeten inde i maven.
  3. Endelig kunne jeg få en vikle  i en lækker farve og tilmed i i Øko-Tex. Intet kemi der overføres til mit barn er af stor betydning. Den første jeg havde var (lorte)brun, fordi jeg simpelthen ikke kunne finde en Øko-Tex strækvikle, der var pæn.
  4. I selve bindingen skulle jeg ikke længere lave et hul til Alberte. Strækket i flere retninger betyder, at der altid er plads (stoffet giver sig) til en lille tyk basse.
  5. Jeg kunne med “Je Porte Mon Bebe Original” sagtens tage Alberte ud til en amme-tår, uden at skulle lave bindingen om igen. Min tidligere strækvikle ville simpelthen ikke samarbejde på samme måde – FNYS!Se vores udvalg af “Je Porte Mon Bebe Original” her i shoppen.Kort sagt strækker Je Porte Mon Bebe Original både lodret, vandret og diagonalt, hvilket gjorde den store forskel for os.

    Se her video om, hvordan viklen giver det fantastiske stræk.

Flere fordele ved JPMBB Original

Med “Je Porte Mon Bebe Original” kan du bære dit barn helt op til 14 kg, hvor andre strækvikler må give op efter ca. 10 kg. Fordelen er, at det på et tidspunkt vil være naturligt at skifte til en anden vikle med et bedre udsyn. Fx til en DidyTai (MeiTai), som kan bruges til man ikke orker at bære sit barn mere.

“Je Porte Mon Bebe Original” kan stadig bruges til fx små middags-lure. Alberte sad i min DidyTai lang tid efter hun var fyldt fire måneder, og elskede at kunne følge med i, hvad der foregik. Men jeg brugte stadig “Je Porte Mon Bebe Original” ivrigt, når hun skulle sove. “Je Porte Mon Bebe Original” er i stand til at støtte hovedet og stadig skærme af overfor for de mange input.

Dette gør den idéel som “sove-vikle”. På den både kunne jeg kombinere de to typer vikler – uden at det føltes for dyrt. Alene fordi de efter 4 måneder stadig tilsammen udgør en god supplering for hinanden.

“Je Porte Mon Bebe Original” er 4,9 meter lang hvilket skyldes, at den skal kunne passe til mødre, som stadig har fødselvægt. Derfor kan den føles en anelse lang til at starte med. Personligt tog jeg ikke ret meget på, så jeg klippede den efterfølgende til så den passede min længde. Voilá – perfekt længde til mig.

Har du brug for vejledning, vil jeg så gerne hjælpe dig!