Tekstiler og især garn og naturmaterialer, er noget der har interesseret mig siden Ikke-navngivetbarnsben. Tidligt i livet lærte min farmor mig at hækle og vi sad ofte mange gange sammen og nørklede.

Interessen voksede igennem livet og jeg åbnede min første virksomhed i 2006 hvor jeg designede slynger og tøj af vintagestof til børn. Meget er sket siden da, men nu arbejder jeg på freelance-basis som tekstildesigner.

Ligesom Kængurubarnet, deler jeg den store passion for at bære sit barn. Jeg har selv tre dejlige unger, der allesammen er båret i slynger.

Det at både have arbejdet med slynger og den personlige erfaring med at bære mine egne børn, gør samarbejdet med Kængurubarnet unikt. Vi har spændende dialoger om at finde det unikke match af materialer og modeller til alle Jer, der ønsker at bære sit barn.

Jeg designer med helheden for øje. Klassisk stil men gerne med lidt kant på, så det færdige resultat fortæller sin egen historie. Inspiration henter jeg fra naturen og gamle tider, håndværk vi ikke må glemme.

Jeg arbejder med naturmaterialer som uld, bomuld, silke og bambus. Det giver et produkt som ånder og er lækkert at bruge.

Mvh Carolina Wahlberg.